cosmètica natural

El creixement de la cosmètica natural per a la cura personal segueix en auge, ja que cada cop som més conscients de la cura de la nostra salut amb productes lliures de substàncies químiques i formulats a partir de fonts naturals.

La cosmètica natural s’elabora amb ingredients procedents de la mateixa naturalesa que inclouen derivats d’origen animal, com ara la cera d’abelles, l’origen vegetal i el mineral. Per tant, són productes que respecten la cura del medi ambient.

A Centre Oxigen triem l’ús de productes naturals en els nostres tractaments i per aquest motiu volem que conegueu la línia de productes naturals de The Natural One ®, ideals per a tot tipus de pells, incloent-hi les pells més sensibles, i lliures de perfums i colorants.

 

 

The Natural One ®, la cosmètica natural per a tota mena de pell

 
 
Sabies que més d’un 70% dels desequilibris en la pell són provocats per l’aplicació de cosmètics inadequats? The Natural One ® ha desenvolupat una metodologia i formules específiques per a atendre cada cas amb èxit.

La gamma de productes The Natural One està formulada amb ingredients naturals de gran qualitat que contenen una gran varietat de principis naturals, altament concentrats, que nodreixen i hidraten la pell en profunditat respectant el pH natural per tornar l’equilibri, la lluminositat i l’elasticitat que necessita.

Entre els productes de la Línia Facial Equilibri, destaquen:

L’Hidrogel Netejador compost a base d’extractes vegetals, amb propietats calmants, desinfectants, antiinflamatòries, drenant, humectants, descongestives i aporta suavitat i flexibilitat a la pell.

La Loció Activadora, per restaurar i equilibrar les capes superficials de la pell, base d’extractes vegetals, aporta propietats calmants, sedants, hidratants de les capes superficials, humectants, suavitzants i emol·lients.

La Crema Multiactiva, per millorar la suavitat i elasticitat de la pell, alhora que minimitza les línies d’expressió. Protegeix els efectes del fred i del vent.

La Màscara reparadora, indicada per equilibrar i reparar les capes superficials d’aquelles pells amb processos d’irritació i estats de descamació, donant l’aspecte d’una pell descansada i relaxada.

El Contorn d’Ulls, que regenera, hidrata i combat els efectes de l’envelliment i la finor, elasticitat i frescor. És un excel·lent calmant, descongestiu, drenant, atenua les bosses, ulleres i tonifica la delicada pell de la parpella.

Si vols saber més sobre la gamma de productes naturals The Natural One o conèixer els tractaments The Natural One que oferim a Centre Oxigen, pregunta’ns o demana cita! Estarem encantades d’atendre’t.

Més informació a The Natural One