Maderoteràpia

A Centre Oxigen ens sobren els motius perquè conegueu el nostre nou servei de Maderoteràpia. El nostre objectiu és ben clar, donar a conèixer aquesta tècnica natural perquè conegueu els múltiples beneficis de la teràpia amb fustes.

 

Què és la Maderoteràpia?

Per començar, la Maderoteràpia es tracta d’un massatge intens, NO INVASIU, que aporta grans beneficis per al nostre cos.

 

Com es realitza el massatge?

La tècnica de la Maderoterapia es basa a realitzar moviments i pressió en els punts vitals de la zona a tractar. El millor d’aquesta tècnica és que s’aconsegueix un resultat espectacular per a donar forma al cos reduint els contorns i el greix localitzat.

Aquesta tècnica de massatge es basa en l’ús d’uns utensilis (corrons, bols, copes, pales..) fabricats en fusta, especialment dissenyats per a adaptar-se a les diferents formes del cos. Per a arribar a aquest efecte desitjat en cada zona, comptem amb instruments de diferents formes i grandàries per a aconseguir efectes reductors, anticel·lulítics, drenants i tonificants.

 

A més, ajuda a reduir la cel·lulitis gràcies a l’estimulació de la microcirculació perifèrica, drenant els teixits i, per consegüent, els nòduls de la cel·lulitis. Podràs comprovar com s’allisen visiblement des de la primera sessió.

 

Beneficis estètics i sobre la salut de la Maderoteràpia

 

No ens falten raons per recomanar la Maderoteràpia a tots i totes. Els beneficis són moltíssims, tant per a la salut com per l’estètica corporal, per tant us resumim els més destacats a continuació:

  • Reafirma i tonifica el cos. Redueix sensiblement la cel·lulitis deixant la pell més llisa. Elimina adipositats mitjançant els massatges directes, ja que les cèl·lules treballen activament per eliminar l’acumulació de greix localitzat.
  • Modela el cos i equilibra els centres energètics de l’organisme per sentir-te molt bé.
  • Afavoreix la circulació sanguínia i venosa. Regula la retenció de líquids augmentant el drenatge i eliminant les toxines del cos.
  • Elimina contractures realitzant un suau massatge reduint els nusos musculars i deixant el cos en un gran estat de relaxació. Per tant, elimina les molèsties articulars i els dolors de coll i esquena.
  • Allibera la persona de l’estrès acumulat. Millora la respiració, més profunda, aconseguint una gran sensació de relaxació i benestar.
  • Millora la tonicitat dels músculs i de la pell.
  • A escala facial reafirma i tonifica la pell, estimulant la producció d’elastina, col·lagen i vitamina E.

 

Resultats

A Centre Oxigen hem constatat l’èxit de la teràpia amb fusta gràcies a la nostra bona tècnica de treball. Comprovaràs els resultats per tu mateix/a, des de la primera sessió!

En acabar cada sessió, sentiràs que estàs flotant com en un núvol i dormiràs molt millor!

 

Quin és el preu de la Maderoteràpia?

 

Preu per a 1 Zona

(Cames o Abdomen) 45 €.-
Temps: 40 minuts

Preu per a 2 zones

(Cames + Abdomen) 60 €.-
Temps: 60 minuts

 

Quantes sessions es necessiten?

Per modelar el cos notaràs els canvis a partir de la quarta sessió, però és preferible continuar amb el tractament fins a la sisena o setena sessió fins a arribar al punt òptim de les teves expectatives i segons el metabolisme del teu cos. Si s’acompanya amb una dieta saludable, els resultats seran més ràpids per mantenir-los durant el temps.

Nota: Durant el període del 13 d’octubre al 13 de novembre 2021, a Centre Oxigen et regalem mitja hora de Pressoteràpia (de 30 minuts) en el tractament de Maderoteràpia.