CENTRE OXIGEN

TRACTAMENTS

Tractaments facials

El teu rostre reflecteix el teu benestar

 
Els tractaments de Centre Oxigen t’ajudaran a aportar una cura intensa i hidratació profunda de cutis, coll i escot i, alhora, un gran benestar. Abans de començar qualsevol tractament, analitzem exhaustivament la teva pell per adaptar les cures i els tractaments més adequats per a tu i aportar una hidratació extraprofunda.

Radiofreqüència Venus Swan

Rejoveniment facial

 

La tecnologia de Venus Swan™ es basa en la Radiofreqüència, amb uns resultats superiors, indolors i sense molèsties.

Els canvis de temperatura l’exposició a la llum solar a llarg termini fan que la pell pateixi un procés d’envelliment, ocasionant la pèrdua d’elasticitat: un dels signes més visibles de l’envelliment.

Per això, Venus Swan és la solució més adient per a tractar la flaccidesa facial i els signes de l’envelliment, regenerant nou col·lagen i aconseguint com a resultat una pell més ferma i renovada.

Resultats visibles des de la primera sessió i sostenibles en el temps.

 

Dermapen

Regeneració de la pell

 

Dermapen és un tractament facial per a reduir les arrugues i línies d’expressió. També està indicat per a eliminar les  marques d’acne i cicatrius.

Obtindràs resultats visibles després de diverses setmanes de tractament amb una pell més elàstica, ferma, sucosa i amb bon aspecte.

Dermapen conté en la seva punta agulles diminutes que realitzen múltiples puncions que fan que els actius penetrin en un 90%, estimulant els Factors de Creixement per a la regeneració cel·lular.

La pell augmenta el seu nivell d’absorció i els productes introduïts, com els pèptids o l’àcid hialurònic, tenen un major efecte. 

The Natural One ®

Pell sana i equilibrada

 

The Natural One ofereix solucions eficaces i naturals per a l’organisme que permeten retornar la joventut a la pell i millorar la seva hidratació, lluminositat, nutrició, oxigenació i regeneració.

L’ADN de la nostra pell està contínuament desafiat per factors interns, com l’estrès, els estats emocionals, els trastorns hormonals- o externs, com la pol·lució i les irradiacions solars.

The Natural One ha formulat BioTech Solutions tenint en compte els beneficis de tres components fonamentals que actuen a escala biològica, ajudant en el procés de reestructuració cel·lular i actuant des de les capes més superficials fins a les més profundes.

Tractaments corporals

Últimes tecnologies en el camp mèdic-estètic

 
A Centre Oxigen disposem de les últimes tecnologies en el camp mèdic-estètic per oferir-vos solucions, independentment del desequilibri, sigui cel·lulitis tova o dura, retenció, sobrepès, flaccidesa, mala circulació… entre d’altres.

Abans de fer qualsevol tractament, realitzem un diagnòstic corporal complet i una consulta professional destinada a determinar el millor tractament exclusiu per tu.

Dermajet Pro +

Reafirma la teva pell

 

Dermajet Pro+ és un equip de treball molt complet per a tractar el sobrepès, la cel·lulitis en tots els seus graus i la post liposucció.

Utilitza la teràpia Endomasaje® Ultrasonic per a treballar la tècnica d’aspiració de manera simultània a l’aplicació de l’energia ultrasònica al nivell de la hipodermis, realitzant un massatge des de l’interior a exterior.

Com a resultat, el reg de sang de limfa augmenta i això contribueix a un efecte drenant i a una aportació incrementada de nutrients.

L’energia ultrasònica emesa en el mateix instant en què es produeix l’aspiració fa que els resultats siguin més ràpids, profunds i sense dolor.

RadioFreqüència

Remodelació corporal

 

Aconsegueix congelar el pas del temps i revertir el procés d’envelliment a través de la Radiofreqüència amb Venus Swan.

La tecnologia de Venus Swan™, basada en la Radiofreqüència, ajuda a augmentar les fibres de col·làgen i elastina i la circulació sanguinea per aconseguir una pell més ferma, uniforme i amb disminució de la cel·lulitis.

Gràcies als seus dos aplicadors ergonòmics es poden tractar de millor manera totes les parts del cos.

  • Remodelació corporal sense cirugia
  • Redueix la cel·lulitis
  • Redueix la flaccidesa
  • Redueix el contorn corporal

 

CrioLipòlisi – Cryo Cool Med

Eliminació de teixit gras

 

Nou avenç en el tractament del greix localitzat per Criolipòlisi selectiva (destrucció de l’adipositat per fred) i remodelació corporal per termocontrast!

Cryo Cool Med és un nou procediment de termotecnologia per contrast tèrmic calor/fred/calor.

El sistema HEAT – COLD, augmenta la capacitat de congelació del teixit gras, eliminant líquids i toxines per l’aplicació de Termocontrast, que varia la temperatura durant la sessió, augmentant el drenatge i estimulant la circulació.

Et sorprendràs dels resultats. Fins a un 30% d’eliminació del teixit gras per sessió!

 

 

Làser de Díode

 Depilació Làser

 

El Làser de Díode, de Br Esthetic, és el mètode més eficaç per acabar amb els pèls no desitjats sense lesionar l’estructura de la pell. Està basat en la fototermòlisis selectiva que consisteix en l’emissió del làser focalitzada exclusivament al pèl, penetrant profundament per a la seva eliminació definitiva sense danyar els teixits que l’envolten.

EFICAÇ EN TOTA MENA DE PELL

Aplicable en qualsevol part del cos i en qualsevol època de l’any, fins i tot a l’estiu. El tractament és apte per tota mena de pell, fins i tot en les bronzejades. No té efectes secundaris.

RÀPID > Retalla el temps per sessió en cames senceres fins a 20 minuts.

SEGUR > Plataforma làser mèdica homologada.

EFECTIU > Emissions supercurtes a màxima potència

INDOLOR > Temperatura constant de 0 graus a la punta.

 

Massatges corporals

BENESTAR GENERAL

Els nostres massatges corporals t’ajudaran a millorar la circulació sanguínia del cos i generar una sensació de benestar general.

> Massatge terapèutic.
> Massatge relaxant.
> Massatge descontracturant.
> Drenatge limfàtic.
> Massatge amb canyes de Bambú.

PELLING CORPORAL + HIDRATACIÓ

Manicura i pedicura

Tractaments de manicura i pedicura per a la cura de les teves mans i peus. Tractem la pell d’aquestes zones per a donar una major salut, suavitat i hidratació i cuidem de l’aparença estètica de les teves ungles.

Depilació

Depilació masculina i femenina amb cera, tant facial com corporal.