Dermapen Enpitsu és un nou tractament facial que rejoveneix la pell del rostre, produint col·lagen i elastina de forma natural. Aquest tractament no requereix cap intervenció quirúrgica i els resultats són molt bons. T’agradaria saber més sobre Dermapen Enpitsu? T’ho expliquem tot a continuació.

 

En què consisteix el facial Dermapen Enpitsu?

 

Dermapen Enpitsu, d’Utsukusy Cosmetics, és un dispositiu revolucionari de microneedling que es pot utilitzar per millorar l’eficàcia de diversos tractaments facials, inclosos els d’antiarrugues, antiflaccidesa, rejoveniment i teràpies contra l’acne i despigmentació de la pell.

El dispositiu està compost per 12 microagulles de titani que aporten a la pell principis actius com a vitamina C, antiedat, lluminositat, pèptids, àcid hialurònic, entre d’altres, en funció de la demanda i necessitats de cada pacient. La seva finalitat és afavorir la producció natural de col·lagen i elastina per aconseguir un aspecte a la pell més jove, hidratada i més suau a llarg termini.

Les molèsties són mínimes durant tot el procés. Es pot emprar en tota mena de pells, incloses les més fosques. També podeu arribar a les regions més delicades, com les parpelles, el coll o l’escot.
 


 
 

Beneficis facials amb Dermapen Enpitsu

 

El tractament és completament segur, ràpid i molt eficaç. Està especialment indicat per rejovenir el rostre i recuperar teixits danys per a:

  • Eliminar i reduir arrugues fines i profundes.
  • Reduir marques d’acne.
  • Eliminar de taques facials solars, per l’edat o cicatrius.
  • Augment de llavis.
  • Millorar el to de la pell i actuar com a tractament antienvelliment.

En funció del resultat desitjat, fem servir diferents “còctels” amb diferents principis actius (Biològics 5.0).

 

Resultats

 

Unes setmanes després del tractament, els resultats són evidents, ja que el cicle de producció de col·lagen requereix un temps. Notaràs la teva pell més hidratada i ferma i recuperaràs la seva lluminositat.

Tot i que és un tractament senzill d’aplicar i que no provoca efectes secundaris, com qualsevol procediment estètic, és important que el realitzi un professional. Contacta amb Centre Oxigen per demanar cita.