HidroAge

El nou tractament Hidroage és la nova revolució facial per a presumir de pell aquest estiu! Es tracta d’un tractament punter als EEUU seguit per nombroses famoses per aconseguir una pell amb més lluminositat, vitalitat, llisa i sense imperfeccions. Els efectes són immediats, obtenint també un to més uniforme de la pell i sense imperfeccions.

 

¿Com funciona HidroAge?

Es treballa amb una màquina a través d’un comandament que realitza les diferents funcions a tractar: neteja de cutis, hidratació, exfoliació segons les necessitats de cada pell. És un tractament no invasiu, completament indolor i respectuós amb la pell.

 

Protocol Hidro Facial

 

1. Neteja profunda i Peeling Ultrasònic HidroAge

El protocol d’HidroAge comença amb una neteja profunda del rostre, amb aigua destil·lada o micelar, per a retirar les restes dels productes cosmètics de la pell, maquillatge, cremes, etc.

Amb l’espàtula ultrasònica netegem la pell amb suavitat per retirar les impureses de la pell i ajudem a fer l’extracció dels punts negres i les cèl·lules mortes amb una combinació exclusiva de glucosamina, extractes d’algues i àcids glicòlics i salicílics. Així, amb l’exfoliació s’obté una renovació cutània completa amb efectes rejovenidors i sense irritacions.

L’espàtula disposa de 3 modalitats de treball: mode continu, mode polsat i mode suau. Generalment, es treballa en mode continu, ja que és una forma de treball més intens. Així i tot, quan s’aplica en pells que s’enrogeixen molt o són hipersensibles, canviem a un mode amb menys potència.

 

 

2. Hidratació

Apliquem tònics hidratants o antioxidants, tònics amb Àcid Hialurònic, Col·lagen, etc. A més de rehidratar la pell, ajuda a calmar-la i desinflamar-la.

La següent fase és l’aplicació de nano partícules de vitamines, àcid hialurònic en ampolles o vials polvoritzats que penetrem mitjançant l’electroporació ultrasònica.

 

3. Nutrició

Finalment, nodrim la pell amb la penetració de vitamines i oligoelements mitjançant el capçal d’ultrasò per electroporació.

 

4. Radiofreqüència

L’aplicació de radiofreqüència s’utilitzarà segons l’estat de la pell i l’edat de la pacient amb l’aplicador de RF, que incorpora un bany d’or on s’activa el metabolisme localitzat amb un efecte lífting i la generació de Col·lagen i Elastina. En cas de no aplicar-se la radiofreqüència, es realitza un ‘sellat’ per a drenar i eliminar toxines la pell.

 

5. Aplicació de fred de Crioteràpia

Es realitza amb la mascareta o la crema final amb l’aplicació de fred a -40 graus, per hidratar, calmar, revitalitzar i reparar la pell, aconseguint també una desintoxicació limfàtica.

 

T’agradaria descobrir aquest nou tractament d’innovació estètica? No ho dubtis i demana cita per Whatsapp!